lørdag 9. februar 2013

Enkel kveldsrett


200 g laks pr pers.
Litt salt
Pepper
Saft av halv sitron
1ss smør
1 beger creme fraiche
3ss mango chutney ( gjerne hjemmelaget;-)
1ts karri
Gressløk/vårløk på toppen

Skjær laksen i passe terninger eller porsjonsstykker om du vil. Krydre med salt og pepper. Fres de i pannen med smør. På middels varme . Laksen skal ikke gjennomstekes, det beste er når den har en rå kjerne. Skru ned varmen og tilsett sausen. Altså creme fraiche , chutney og karri som er blandet sammen . La det surre litt i ca. 2 min. Pass på så ikke laksen deler seg for mye. Da blir det bare grøt. Før servering dryss på vårløk/gressløk. Server med feks. Broccoli og/eller en frisk salat;-)) ( oppskriften var det mannen min som fant da han handlet på Smart Club;-)
Lykke til!

Ha en leken og glad helg😍





1 kommentar:

  1. Hei!
    Så hyggelig;-)
    Ja, jeg ser at matoppskrifter får mange treff og at mange søker på det;-)
    Veldig hyggelig å bli lagt merke til.
    Prøver å legge meg til.
    Ha en fin dag!

    Inger-Synnøve

    SvarSlett