lørdag 9. februar 2013
Enkel kveldsrett
200 g laks pr pers.
Litt salt
Pepper
Saft av halv sitron
1ss smør
1 beger creme fraiche
3ss mango chutney ( gjerne hjemmelaget;-)
1ts karri
Gressløk/vårløk på toppen
Skjær laksen i passe terninger eller porsjonsstykker om du vil. Krydre med salt og pepper. Fres de i pannen med smør. På middels varme . Laksen skal ikke gjennomstekes, det beste er når den har en rå kjerne. Skru ned varmen og tilsett sausen. Altså creme fraiche , chutney og karri som er blandet sammen . La det surre litt i ca. 2 min. Pass på så ikke laksen deler seg for mye. Da blir det bare grøt. Før servering dryss på vårløk/gressløk. Server med feks. Broccoli og/eller en frisk salat;-)) ( oppskriften var det mannen min som fant da han handlet på Smart Club;-)
Lykke til!
Ha en leken og glad helg😍
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei!
SvarSlettSå hyggelig;-)
Ja, jeg ser at matoppskrifter får mange treff og at mange søker på det;-)
Veldig hyggelig å bli lagt merke til.
Prøver å legge meg til.
Ha en fin dag!
Inger-Synnøve